SZÁMÍTÁSTECHNIKA
 
Az informatika területén is otthonosan mozgunk!
 
Új vagy használt eszközeinek beállítása. Számítógépének átalakítása, bővítése. Teljes otthoni hálózatának kiépítése. Irodai gépeinek karbantartása vagy hálózat bővítése új munkaállomásokkal. Új eszköz vagy alkatrész beszerzése.
Bármiben tudunk Önnek segíteni!
Keressen minket e-mailben vagy telefonon!
 
  Vállaljuk, számítógépes hálózatok tervezését és kivitelezését magánházaknál, vagy kis és közepes méretű irodákban egyaránt. A kiépítés módját a vevő igényeire szabva költséghatékonyan és minőségben megfelelő szinten határozzuk meg, így a hagyományos és nagyon megbízható vezetékes technikát esetlegesen ötvözzük a kényelmes és gyors vezeték nélküli technológiával is. Számunkra nincs megoldhatatlan, csak több munkával megoldható! Az általunk épített és beüzemelt hálózatokat tesztelve, akár a meglévő számítógépekkel és programokkal teljesen összehangolva adjuk át Önnek használatra készen.
Továbbá, vállaljuk meglévő számítógépes hálózatok bővítését, mind hálózati méret, mind a végpontok teljesítményének szintjén.
Ha Önnek új számítógép "költözött" a házába, vagy sikerült elavult PC-jét lecserélnie egy mai modern notebookra, akkor mi segítünk adatainak átmentésében régi készülékéről, és beállítjuk új készülékét úgy, ahogy az Önnek a legkezelhetőbb lesz.
 
Természetesen, ha nem szeretne időt tölteni a számítástechnikai piacon való tájékozódással, válogatással, mi szívesen felmérjük az Ön igényeit, és ehhez mérten ajánlunk ki konfigurációkat, legyen az bármilyen alkatrész vagy akár komplett asztali számítógép, notebook, tábla gép vagy akár "okos kütyü".
 
Ön tudja az igényeket, mi tudjuk rá a megoldásokat!
 
  Lassúnak érzi számítógépét? Szeretne gyorsabban, dinamikusabban dolgozni, internetezni? Mi tudunk segíteni. Bizonyos gépek esetében elég egy 1-2 órás szoftveres karbantartást elvégezni, és számítógépe újra hasítani fogja az internet hullámait. Bizonyos esetekben szükség lehet néhány új alkatrész beszerelésére, amivel megnövelheti számítógépe eddigi kapacitását, teljesítményét. Mi segíteni tudunk Önnek mindezekben! Úgy, hogy szem előtt tartva a költséghatékonyságot adunk tippeket, ajánlunk bővítési lehetőségeket.
 
Bennünk megbízhat! Mi minden munkát úgy végzünk el, mintha saját magunknak csinálnánk!
Az ajánlatunk elfogadása után 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek az új eszközöket, komplett gépeket, összeszerelve, felkonfigurálva, amit üzembe helyezés után már használatba is vehet. Ha csak egy külső perifériáról van szó, mint például egy monitor, nyomtató, scanner vagy bármi más, azt már másnap letelepítjük otthonában/irodájában és természetesen üzembe is helyezzük Önnek.
 
Fejlesztéseiben, beszerzéseiben nagy szakértelemmel és több mint 15 éves tapasztalattal segítünk úgy, hogy minden kérdésére választ kapva érezni fogja, melyik lesz a jó döntés.
 
Ha csak egy számítógép fejlesztéséről van szó, vagy ha egy komplett irodai hálózat kiépítéséről, bátran keressen fel minket. Mi INGYENESEN elkészítjük ajánlatunkat!
 
Előfordult már sokakkal, hogy sajnos valami olyasmit törölt le, amit nem kellett volna. Ha megtörtént a baj, ne keseredjen el! Inkább keressen fel minket! Minél hamarabb teszi, annál biztosabb, hogy munkája, családi képei, adatai visszaállíthatók, megmenthetők!
 
 
TTR BIZTONSÁGTECHNIKA - SZÁMÍTÁSTECHNIKA • design: Infosystem CDS