A TTR Kft. biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével, bővítésével és karbantartásával foglalkozik. Cégünk a legkisebb objektumtól akár a több száz négyzetméter alapterületű épületig képes magas minőségben megtervezett, minden kritériumnak tökéletesen megfelelő rendszerek beüzemelésére. A végzett munka bizalmassága miatt sem kell aggódnia. Mi már hozzászoktunk az ilyenkor szükséges diszkrécióhoz. Szakembereink kizárólag megbízható, jól képzett, intelligens emberek.
 
Több éves, kiemelkedő tapasztalattal rendelkező kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a hét minden napján!
 
Szolgáltatásaink közé tartozik a biztonságtechnika által lefedett tevékenységek mindegyike. Gyenge és erősáramú rendszerek kivitelezése. Video megfigyelő, behatolás jelző, beléptető rendszerek megtervezése, kivitelezése és beüzemelése, valamint az ilyen rendszerek karbantartása, javítása. Speciális érzékelő rendszerek kiépítése és javítása.
 
Továbbá, cégünk informatikai részlege vállalja vezetékes és vezeték nélküli számítógépes hálózatok megtervezését, kivitelezését. Irodák, magánházak teljes körű számítógépes és ahhoz tartozó eszközeinek rendszerű és váratlan eseményű karbantartását, hibajavítását és fejlesztését.
 
Cégünk egyik, természetes, alapelve, hogy a vásárlóink igényeit minél magasabb szinten elégítsük ki. Ez nem csak a kivitelezett munkánkban, hanem hozzáállásunkban is megjelenik. Cégünknél "nincs" nyitva tartás. A partnereinknek bármikor szüksége van ránk, segítségünket kérhetik. Rugalmasak vagyunk a munka felmérésének időpontjában is, ha önnek csak hétköznap este vagy hétvége lenne a jó, megoldható. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és elvégzik a felmérést az Önnek legmegfelelőbb időpontban.
 
Bátran keressen minket telefonon vagy e-mailen!
Biztosan ismeri a közmondást: "Jobb félni, mint megijedni!"
A TTR Kft. által szerelt rendszerek beüzemelése után, ez inkább így hangozhat:
Jobb biztonságban tudni, mint megdöbbenni!
 
 
TTR BIZTONSÁGTECHNIKA - SZÁMÍTÁSTECHNIKA • design: Infosystem CDS