BIZTONSÁGTECHNIKA
 
Vállaljuk, behatolás jelző rendszerek kiépítését, az legegyszerűbbtől a telefonos átjelzésig, vagy akár a kivonulós távfelügyeleti szolgálathoz való bekötéssel kiegészítve is!
 
Részleges, vagy akár teljes körű megoldások kivitelezését, mint például a hagyományos vezetékes kiépítés, de igény szerint a legmodernebb rádiós technológia alkalmazása is rutin feladat számunkra.
 
Számkódos élesítés/hatástalanítás fix kezelő panelen? Vagy a modern, érintő kártyás megoldást szeretné? Sőt, akár a legkényelmesebb, de legalább annyira biztonságos távvezérlő opciók felszerelése is megoldható!
 
Széf, műkincs, egyedi alkotás vagy családi ereklye? Pótolhatatlan vagy felbecsülhetetlen értékei, féltve őrzött kincsei az általunk kínált széleskörű technológiákkal biztonságban tudhatja. Speciális érzékelő rendszerekkel bármi megoldható!
 
 
Rendszereink nem csak vagyontárgyait, értékeit, ingó és ingatlanját védhetik meg, hanem a legdrágább dolgot a világon. Saját és szerettei épségét, akár életét is megmenthetik!
  Tűz, füst, szénmonoxid (CO), széndioxid (CO2) érzékelők és egyéb kiegészítők integrálása.
 
A technológiák fejlődésének és a tömeggyártásnak köszönhetően, napjainkban, már megfizethetővé váltak olyan termékek, amiket 15 évvel ezelőtt csak a James Bond filmekben láthattunk. Teljesen sötét (0 lux), megvilágítás nélküli területeket, helységeket ma már tökéletes részletgazdagsággal figyelhetünk meg. Sőt, az általunk szerelt rendszerek, akár képesek megkülönböztetni egy vizslát, vagy egy cirmost egy illetéktelen behatolótól, ezzel is csökkentve a téves riasztások számát és növelve az ön kényelem és biztonság érzetét.
 
 
  Video megfigyelőrendszerek (CCTV) telepítése kül- és beltérre, akár rejtett kivitelezéssel. Számos kényelmi funkció és távoli elérhetőség. Így, akár nyaralása közben, vagy üzleti útján is figyelemmel kísérheti üres ingatlanját, háziállatait, vagy akár az otthonában munkát végző dolgozót. Lehetőség van analóg, vagy modern IP-technológia alkalmazására, célhardveres vagy számítógép alapú rögzítéssel.
 
Beléptető rendszerek telepítése számkódos, kártyás, vagy akár biometrikus (ujjlenyomat olvasó) kivitelben. A rendszerek, igény szerint, felkészíthetők munkaidő-nyilvántartó, időzáras ajtó/kapunyitó vezérléssel és egyéb specifikus opciókkal is.
 
Gyenge- és erősáramú hálózatok megtervezése, kivitelezése a magáningat-lantól az irodákon keresztül az üzemi területekig.
 
Mind az időszerű (accu-pack csere, terheléspróba, utánhúzás) és a váratlan helyzetekből adódó karbantartási munkákat is elvégezzük.
 
 
TTR BIZTONSÁGTECHNIKA - SZÁMÍTÁSTECHNIKA • design: Infosystem CDS